Let op!

Kosteloos trouwen of partnerschap: van het paar dient tenminste één persoon woonachtig te zijn in Laarbeek.

  1. Voordat u verder gaat weet dat u in het tabblad getuigen de gegevens van hen moet invullen en een kopie van het legitimatiebewijs moet uploaden. Tevens moeten de legitimatiebewijzen van het bruidspaar geüpload worden.
  2. Als u kiest voor een andere trouwlocaties dan het gemeentehuis, dan moet u ook een reservering bij de aangewezen trouwlocaties zelf vastleggen. U dient rekening te houden met extra kosten van de externe locatie. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de website van de betreffende trouwlocatie.
  3. Wilt u uw ceremonie laten plaatsvinden op een eenmalige huwelijkslocatie uploadt dan tijdens de melding het aanvraagformulier. Voor het formulier klik hier.

Oriëntatie

Hieronder ziet u onze ambtenaren en trouwlocaties. Door te klikken op een naam uit de lijst kunt u meer informatie bekijken. Door te klikken op het sterretje voegt u deze toe aan uw favorieten. Bij beschikbaarheid ziet u daarna een lijst met al uw favorieten. Alles wat u hier kiest zal bij uw aanvraag al ingevuld zijn.

U kunt maximaal 12 maanden in de toekomst plannen.

Kies een locatie, ambtenaar of beschikbaarheid
Starten